Izaberite stranicu

Захваљујући средствима Покрајинске Владе и Покрајинског секретаријата за спорт и омладину, установа за физичку културу и спортску рекреацију "Партизан" Шид реализовала је посебан програм под називом Инвестиционо одржавање на замени столарије у објекту за физичку културу и спортску рекреацију "Партизан". Опредељена средства уложена су у замену дотрајале столарије како би се унапређењем спортске инфраструктуре створили што бољи услови за развој спорта на територији општине Шид.

Установа за физичку културу и спортску рекреацију „Партизан“ Шид спроводи спортски и рекреативни програм прилагођен свим узрастима и блиско сарађује са основним и средњим школама, дечјим вртићима, бројним друштвеним и приватним радним организацијама, пензионерима и другим грађанима који своје слободно време проводе бавећи се спортом.

 Ако волите спорт, али више волите онлајн игре, посетите Slotogate платформу. У овом случају, ваша платформа за игре ће бити обичан лаптоп или чак мобилни телефон. Slotogate не нуди само широк избор класичних опција као што су покер, рулет и блацкјацк, већ и најновије игре за сваки укус. На пример, овде можете покушати let ride online. Уђите у узбудљив свет онлајн игара - пријатне емоције су загарантоване.