Izaberite stranicu
ПОЧЕТАК РАДОВА НА ЕЛЕКТРИФИКАЦИЈИ И ИЗГРАДЊИ ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ У ИНДУСТРИЈСКОЈ ЗОНИ

ПОЧЕТАК РАДОВА НА ЕЛЕКТРИФИКАЦИЈИ И ИЗГРАДЊИ ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ У ИНДУСТРИЈСКОЈ ЗОНИ

Директор Управе за капитална улагања АП Војводине Недељко Ковачевић, председник Општине Шид Предраг Вуковић и заменик председника Зоран Семеновић обишли су почетак радова на инфрастуктурном опремању индустријске зоне. У индустријској зони у КО Адашевци започети су радови на електрификацији и изградњи водоводне мреже. У оквиру реализације пројекта „Инфраструктурно опремање дела радне зоне бр. 8 у КО Адашевци, који је подржала Покрајинска влада и Управа за капитална улагања АП Војводине, обезбеђивањем дела средстава, у индустријској зони биће изграђена трафостаница, са полагањем кабловског вода, као и водоводна мрежа.

КОПАЊЕ КАНАЛА ЗА АТМОСФЕРСКУ ОДВОДЊУ У ГИБАРЦУ

КОПАЊЕ КАНАЛА ЗА АТМОСФЕРСКУ ОДВОДЊУ У ГИБАРЦУ

Заменик председника општине Шид Зоран Семеновић и председник Месне заједнице Гибарац Миломир Угљешић обишли су радове на копању канала за атмосферску одводњу у Месној заједници Гибарац. Локална самоуправа са циљем предузимања мера превенције од елементарних непогода започела је радове на копању канала за атмосферску одводњу и стварање заштитног појаса око села.

ПУШТАЊЕ У РАД НОВООПРЕМЉЕНЕ ТРАФОСТАНИЦЕ НА ИЗВОРИШТУ БАТРОВЦИ

ПУШТАЊЕ У РАД НОВООПРЕМЉЕНЕ ТРАФОСТАНИЦЕ НА ИЗВОРИШТУ БАТРОВЦИ

Заменик председника општине Шид Зоран Семеновић и директор ЈКП“Водовод“ Шид Александар Јовановић данас су обишли радове на постављању и пуштању у рад новоопремљене трафостанице на изворишту у Батровцима. У мају ове године, на изворишту воде у Батровцима, које снадбева пијаћом водом становнике општине Шид, изгорела је трафостаница, а како би се успоставило нормално водоснадбевање допремљена је на привремено коришћење мобилна трафостаница. Локална самоуправа је из буџета општине извдвојила средства за набавку нове трафостанице, и данашњим постављањем и пуштањем у рад решен је проблем отежаног водоснадбевања потрошача.