Izaberite stranicu
OBAVEŠTENJE 09.07.

OBAVEŠTENJE 09.07.

Obaveštavamo građane da će se u petak, 9. jula, izvoditi radovi na sanaciji oštećenja kolovoza u delu ulice Đure Kiša u Šidu, od raskrsnice sa ulicom Fruškogorska do raskrsnice sa ulicom Cara Lazara.
Zbog radova saobraćaj će biti privremeno obustavljen u pomenutom delu ulice Đure Kiša u periodu od 8:00 do 18:00 časova.
Za vreme izvođenja radova saobraćaj motornih vozila će biti preusmeren u ulice Zmaj Jove Jovanovića, Đure Kiša ( severni i južni krak ), Jovana Dučića i Vuka Karadžića.


PREDSTAVNICI OPŠTINE ŠID UČESTVOVALI NA ZAVRŠNOJ KONFERENCIJI PROGRAMA EXCHANGE 5

PREDSTAVNICI OPŠTINE ŠID UČESTVOVALI NA ZAVRŠNOJ KONFERENCIJI PROGRAMA EXCHANGE 5

Članovi Opštinskog veća Katarina Mitrović i Branislav Sarić su učestvovali na završnoj konferenciji Programa EXCHANGE 5 u Beogradu.
Tokom završne konferencije su predstavljeni glavni rezultati Programa EXCHANGE 5 u kojem je Opština Šid učestvovala sa projektom “Imovina lokalne samouprave – važna karika lokalnog ekonomskog razvoja”. Na kraju konferencije su uručene zahvalnice predstavnicima gradova i opština za učešće u Programu.
Program EXCHANGE 5 je realizovala Evropska unija u saradnji sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave, Ministarstvom finansija i Stalnom konferencijom gradova i opština.