Izaberite stranicu
ДОДЕЉЕНО НОВИХ 19 УГОВОРА О ДОДЕЛИ ПОДСТИЦАЈА ПРЕДУЗЕТНИЦИМА

ДОДЕЉЕНО НОВИХ 19 УГОВОРА О ДОДЕЛИ ПОДСТИЦАЈА ПРЕДУЗЕТНИЦИМА

Председник општине Шид, Зоран Семеновић потписао је уговоре са још деветнаест предузетника који су путем Конкурса остварили право на подстицајна средства, што чини укупно 53 предузетника који ће средствима општине Шид унапредити одређени сегмент свог пословања.

Како је председник општине истакао, настојање општине у наредном периоду биће да пронађе одрживо решење за наставак и даље унапређење овог вида подршке, како би се обезбедио континуитет у пружању помоћи локалним предузећима.


ДОБРОДОШЛИЦА ПРВАЦИМА

ДОБРОДОШЛИЦА ПРВАЦИМА

Овог септембра у школу је кренуо 261 ђак првак на територији општине Шид. Тим поводом, председник општине Шид, Зоран Семеновић и његови сарадници обишли су основне школе широм општине како би првацима пожелели успешне и радосне дане у школским клупама.

Први дан школе пун је ишчекивања за ученике, али и њихове родитеље и учитеље. Зато су школе спремно дочекале долазак нових, али и повратак већ познатих лица. Председник општине Шид обишао је подручно одељење ОШ „Вук Караџић“ у Вашици где су учионице нижих разреда опремљене новим школским клупама и новим зеленим таблама.

За сваког новог школарца, Општина Шид је и ове године обезбедила пригодне поклон пакете школског прибора.

Драги прваци, драги школарци срећан почетак нове школске године!