Izaberite stranicu
U sali SO Šid danas je organizovan info dan za privredne subjekte koji učestvuju u realizaciji Projekta energetska sanacija stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova.
Na info danu su učestvovali predstavnici firmi Gvožđar INEKS, SZR ALGOR, PR „Rolo“, proizvodno preduzeće AGREX, SZTR „Termolux“, „Roloplast 1964“ iz Laćarka (zastupništvo Šid) i „Termokonvoj Plus“ iz Zemuna (ovlašteni distributer za Šid), koje su prošle na konkursu koje je Opština Šid raspisala i jednu od pomenutih firmi građani, koji prođu na konkursu energetske efikasnosti, će birati za izvođača odabranih radova energetske efikasnosti. Tokom info dana predsednik komisije Đorđe Tomić i članovi komisije upoznali su privredne subjekte kako i na koji način treba da pristupe realizaciji projekta.
Javni poziv za građane zainteresovane za Projekat energetske sanacije je u toku i traje do 13. septembra 2021. Projekat energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova sprovodi Opština Šid uz podršku Ministarstva rudarstva i energetike.