Izaberite stranicu
Председник покрајинске владе Игор Мировић уручио је данас у згради покрајинске владе уговоре за суфинансирање пројеката из области пољопривреде и локалног развоја председнику општине Шид Зорану Семеновићу.
Општина Шид је од покрајинске владе посредством секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство и секретаријата за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправо добила средства у висини од 19.800.000 динара за реализацију пројеката из пољпоривреде и локалног развоја.
Председник општине Шид Зоран Семеновић рекао је да данашње уручивање уговора представља наставак одличне сарадње између Општине Шид и покрајинске владе. Он се захвалио покрајинској влади и председнику Игору Мировићу на свему што су учинили и настављају да чине за општину Шид, као и покрајинском секретару за пољопривреду, водопривреду и шумарство Чедомиру Божићу и секретару за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Александру Софићу.
Према речима председника Семеновића, опредељена средства биће намењена за израду пројектно-техничке документације трга Саве Шумановића у парку у центру града, на месту старе фонтане, изградњу атарског пута цементном стабилизацијом од насеља Бељњача у Шиду до излетишта Липовача и наставак комасације у катастарској општини Моровић.