Izaberite stranicu

​​​​​​На 4. по реду седници СО Шид разматрано је шест тачака дневног реда.

Донета је Одлука о изменама и допунама Одлуке о буџету општине Шид за 2024. годину. Усвојен је Извештај о раду ПУ „Ј.С.Шиља“ за радну 2023/2024. годину, а дата је и сагласност на годишњи план рада Установе за 2024/2025. годину. Како је закључено, Предшколска установа данас послује у таквим околностима где су за свако дете обезбеђени најбољи услови за васпитање и предшколско образовање, без иједног детета на листи чекања.

Функцију директора Народне библиотеке „Симеон Пишчевић“ Шид, вршиће и наредне четири године Славица Варничић, дипл. економиста. Славица Варничић успешно и предано руководи Народном библиотеком од 2004. године, библиотеком која данас важи за једну од најбољих установа тог типа у Војводини.

Одборници СО Шид донели су на данашњој седници и Одлуку о општинским наградама и признањима, поступку и условима доделе. Како је председник општине Шид, Зоран Семеновић образложио, реч је о Новембарској награди која ће заслужним грађанима који су допринели развоју и афирмацији општине Шид бити додељена у оквиру свечаности поводом Дана општине, 10.новембра.