Izaberite stranicu
OD ČETVRTKA 08. APRILA 2021. GODINE POČINJE MASOVNA IMUNIZACIJA NA TERITORIJI OPŠTINE ŠID
Od četvrtka 08. aprila 2021. godine, Štab za vanredne situacije opštine Šid obaveštava građane da, na području šidske opštine, počinje masovna imunizacija stanovništva vakcinom Sinopharm protiv korona virusa.
Naime, Opština Šid u saradnji sa Domom zdravlja od četvrtka 08. aprila 2021. godine počinje masovnu imunizaciju u seoskim zdravstvenim ambulantama šidskog Doma zdravlja. Na vakcinalnim punktovima  moći će da se vakcinišu svi naši sugrađani koji žele i koji su iskazali potrebu za vakcinacijom.
Masovna vakcinacija od srede 07. aprila 2021. godine od 9 časova  vršiće se u mesnoj zdravstvenoj ambulanti u Višnjićevu.
U četvrtak 08. aprila 2021. godine građani šidske opštine mogu da se vakcinišu  u sledećim mesnim zajednicama:Jamena, Morović, Sot, Kukujevci, Erdevik i Vašica.
U narednom periodu masovna vakcinacija vršiće će u svim seoskim zdravstvenim ambulantama prema rasporedu Štaba za vanredne situacije opštine Šid koji će biti istaknut na sajtu opštine Šid i oglasnim tablama mesnih zajednica.
U Šidu,  će i dalje  biti u funkciji vakcinalni punkt u Domu zdravlja Šid.
KOMANDANT ŠTABA ZA VANREDNE
SITUACIJE OPŠTINE ŠID
Zoran Semenović