Izaberite stranicu

На данашњој седници СО Шид одборници су разматрали шест тачака дневног реда.

Усвојена је Одлука о консолидованом завршном рачуну буџета општине Шид за 2023. годину, Одлука о изменама и допунама Одлуке о буџету општине Шид за 2024. годину, као и извештаји о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања јавних предузећа за период јануар – март 2024. године.

Одборнике, известиоце и представнике медија поздравио је председник општине Шид, Зоран Семеновић истичући да је захваљујући овој Скупштини усвојено више десетина стратешки важних докумената и донето исто толико важних одлука за све грађане општине Шид. „Као што смо могли да чујемо, за нама остављамо резултате који се огледају у здравим финансијама, реализованим пројектима, подршци председника Републике, Александра Вучића, Владе РС и Покрајинске владе – подршку коју смо завредили својим радом. Чекали смо стрпљиво и дочекали изградњу обилазнице око Шида, изградњу брзе пруге Београд – Шид којом ћемо до наше престонице стизати за само 45 минута. Како оваквим резултатима може да се супротстави група тзв. опозиције, која не ужива поверење и поштовање чак ни своје странке? Сигуран сам да ће грађани општине Шид као и до сада дати подршку визији просперитета и напретка – нашој визији за Шид сутра“, изјавио је председник општине Шид овом приликом.

На самом крају последње седнице Скупштине у овом сазиву, на раду и залагању свих присутних захвалио се и председник СО Шид, Тихомир Стаменковић.