Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости Пријем за најбоље ученике зaвршних разреда

Пријем за најбоље ученике зaвршних разреда

prijem za najbolje ucenike zavrsnih razreda

 У сали СО Шид, у четвртак 20. 06. 2013. године, приређен је пријем за најбоље ученике завршних разреда основних и средњих школа. У препуној скупштинској сали, у присуству наставника и директора школа, у пријатном дужењу, председник општине Никола Васић и члан Општинског већа Бојана Лепињица, уручили су награде ученицима генерације у школској 2012/2013. години као и најбољим ученицима ове генерације.

Први је, поклон-књигу као награду за остварен успех и резултате примио Иван Савић ученик генерације Техничке школе „Никола Тесла“ у Шиду. Као најбољи ученици ове школе, награђени су и Силвија Сокол, Милан Маринковић, Ивана Радоњић, Штефан Марчок и Предраг Ђошић. У Гимназији „Сава Шумановић“ ученик генерације је Александра Матић а награђени су и Давид Ромић, Теодора Мердановић, Стефан Стојаковић и Бојана Петровић. Поклон књигу за успешно завршено основно образовање и васпитање добили су ученици ОШ „Јован Јовановић Змај“ у Шиду, Ивана Авакумовић, Стефан Кириенко, Миленко Николић и Вељко Стојановић, као и ученици Основне школе „Вук Караџић“ Адашевци, Николина Каштеровић ученик генерације и Радослав Радмановић. Награђени ученици основне школе „Филип Вишњић“ из Моровића, са подручним одељењима у Јамени и Вишњићеву, су Милица Николић – ученик генерације, Катарина Ћускић, Биљана Илић (подручно одељење Вишњићево) и Слободан Пантић ученик завршног разреда подручног одељења у Јамени.

Ученик генерације Основне школе „Бранко Радичевић“ у Шиду је Горан Бозало а поклон-књигама награђени су и ученици ове школе: Срђан Јездимировић, Јован Тимарац, Јована Богуновић, Слободан Кривошија и Милица Грубач. Лазар Ћалић је награђен као ученик генерације основне школе „Сава Шумановић“ Ердевик а поклон књигом награђена су још два ученика ове школе: Дарко Корда и Срђан Вукадиновић. Анамарија Божиновски је ученик генерације Основне школе „Сремски фронт“ у Шиду а као најбољи ученици ове школе награђени су и Игор Xнатко, Милица Спасојевић, Јована Мичиновић и Јелена Дудић.

На самом крају, награду (поклон-књигу) председник општине је уручио Петру Ђиласу, ученику Основне музичке школе „Филип Вишњић“ у Шиду, који је након што је примио награду показао своје умеће на хармоници. У пријатном и веселом друштву, време је напросто пролетело а као успомена на ово дружење ученицима ће остати књиге и наравно заједничке фотографије

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости Пријем за најбоље ученике зaвршних разреда