Општина Шид

ПРЕЗЕНТАЦИЈА СИСТЕМА НАВОДЊАВАЊА

Регионална развојна агенција Срем, са стручним тимом из области водопривреде, организовала је у сали Скупштине општине Шид презентацију система наводњавања из језера Мохарач.

ДЕЧЈЕ КУЛТУРНО ЛЕТО

У Шиду ће и ове године бити одржана, сада већ традиционална, летња манифестација посвећена најмлађима, „Дечје културно лето“. Већ четврту годину за редом на Тргу културе организује се богат забавно едукативни програм.

ПОСЕТА ПОКРАЈИНСКОГ СЕКРЕТАРА ЗА СПОРТ И ОМЛАДИНУ ОПШТИНИ ШИД

Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез посетио је Општину Шид. Током радне посете, чији је циљ био упознавање са стањем спортске инфраструктуре, сагледавање функционисања спорта и спортских клубова у Општини Шид, покрајински секретар састао се са представницима локалне самоуправе, те одржао састанак са представницима спортских удружења на подручју Општине Шид.

Традиционална манифестација „Шидско културно лето“, која се одржава 14. годину за редом, ове године почеће у суботу, 28. јула, концертом групе „Ничим изазван“. И ове године Шиђани и њихови гости имаће прилику да уживају у бројним концертима народне и забавне музике, перформансима те различитим манифестацијама за све укусе и генерације.

ШИДСКО КУЛТУРНО ЛЕТО

Богат програм Шидског културног лета трајаће свакодневно до недеље, 19. августа, када ће на бини Културно образовног центра наступити група „Гарави сокак“.

ОДРЖАНА 63. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Општинско веће је на 63. седници, одржаној у понедељак, 9.јула, усвојило Предлог програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта у државној својини на територији Општине Шид. Општинско веће утврдило је предлог о разрешењу директора Установе за физичку културу и спортску рекреацију „Партизан“ Небојше Ковачевића, који је поднео оставку на ову функцију.

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему