Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бачинци Инфо Новости Двадесетчетврта седница Општинског већа

Двадесетчетврта седница Општинског већа

 24 sednica ov

На данашњој седници, чланови Општинског већа једногласно су утврдили Предлог ребаланса буџета за текућу, као и Предлог Одлуке о буџету општине за наредну годину.

Утврђен је Предлог Одлуке о образовању и именовању Савета за здравље општине Шид. Усвојен је предлог Решења о разрешењу вршиоца дужности директора Установе за физичку културу и спортску рекреацију “Партизан“ Шид и утврђен предлог о именовању Владе Колара, досадашњег вршиоца дужности на функцију директора. Чланови већа такође су утврдили Предлог Решења о разрешењу председника Надзорног одбора ЈП за радиодифузну, новинску и издавачку делатност „Радио Шид“, предлог решења о образовању Комисије за израду Годишњег програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта и Комисије за спровођење поступка јавног надметања за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини.

На дневном реду, нашао се и Предлог Решења о измени Решења о именовању Изборне комисије општине Шид и именовању Стручног тима за спровођење поступка за поверавање обављања јавног линијског превоза. Разматрана је и усвојена Иницијативa Месне заједнице Јамена за увођење самодоприноса у висини од 2% на период од 5 годинa.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бачинци Инфо Новости Двадесетчетврта седница Општинског већа