Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бикић До Инфо Новости Признања најбољим спортистима

Признања најбољим спортистима

Јуче је у сали СО Шид одржана свечаност на којој су уручена признања најуспешнијим спортистима, спортским клубовима и спортским радницима, а у оквиру избора који већ традиционално организују Радио Шид и спортски савез наше општине.

najbolji sportisti 2014

Стручни жири сагледао је сва спортска достигнућа и донео одлуку да за спортске успехе и постигнуте резултате у протеклој години награди: Зорана Видовића и Емилију Ђачанин који су понели титулу најуспешнијих спртиста. За најуспешнију мушку спортску екипу проглашена је екипа БК Једнота из Шида, а најуспешнија женска спортска екипа, према мишљењу жирија била је екипа ОЖРК “Раднички” Шид.

Најуспешнија екипа у месним заједницама у 2014. години била је екипа ФК “Јединство” Моровић, а у категорији кадетско­пионирских екипа најуспешнији су били СТК “Партизан” Шид и ЖОК МАКС Шид. У категоријама омладинаца и омладинки награђени су Михајло Радовановић, Душан Милановић и Зорана Милановић.

Жири је одлучио да као најуспешније спортсkе раднике у нашој општини награди Зорана Ковачевића и Саву Ћосића. Гимназија “Сава Шумановић” и ОШ “Сремски фронт” проглашени су за најуспешнија школска спортска друштва у протеклој години, а најуспешнија радничко спортска екипа је екипа ЈКП “Водовод” Шид.

За освојена прва места у својим лигама награђени су ФК “Јединство” из Љубе и ШК “Једнота” из Шида, а према мишљењу жирија најуспешнији организатори спортских приредби у 2014. години били су Извиђачки одред “Лазар Бибић”, БК “Једнота” Шид и др Недељко Лалић.

За изградњу спортских објеката награду су понели ФК “Обилић” Кукујевци и ФК “Омладинац” из Батроваца. Најмлађи учесник анкете био је Михајло Дакић, а награду за животно дело добио је Душан Ерић.

По први пут, специјалну плакету за сва остварена достигнућа и постигнуте успехе освојио је Александар Роман.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бикић До Инфо Новости Признања најбољим спортистима