Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бачинци Инфо Новости 51. седница Општинског већа

51. седница Општинског већа

председник општине Никола Васић

Педесетпрву седницу Општинског већа одржану данас, карактерисао је обиман дневни ред. На конференцији за новинаре одржаној након седнице, председник општине Никола Васић издвојио је сет тачака које се односе на реализацију Пројеката изградње водоводне мреже насеља Бикић До и Привина Глава и опремање бунара, изградње и реконструкције водних објеката у јавној својини и објеката фекалне канализације.

На дневном реду било је и доношење одлуке о приступању реализацији пројекта изградње дела водоводне мреже насеља Сот и хидромашинско опремање бунара, као и Одлука о приступању реализацији Пројекта изградње фекалне канализације у насељу Беркасово-деонице Д2 и Д3. Председник се осврнуо и на сет тачака везан за финансијске планове месних заједница за текућу годину, рекавши да су сви планови усвојени и да су утврђени Предлози Решења о давању сагласности на исте, а који ће бити упућени Скупштини општине на усвајање.

Чланови већа разматрали су данас и сет правилника који који се тичу уређења Општинске управе, а који су морали да буду усклађени са извештајем Државне ревизорске институције. То су између осталог Правилник о допунама Правилника о унутрашњем уређењу и систематизацији Општинске управе Општине Шид и Предлог Програма коришћења средстава буџетског фонда за заштиту и унапређење животне средине за 2015. годину, а пред члановима већа нашао се и Предлог Одлуке о доношењу Плана детаљне регулације за део Блока 90а у Шиду.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бачинци Инфо Новости 51. седница Општинског већа