Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости

ОСВЕТЉЕЊЕ МОСТА "ДРАГИЊЕ НИКШИЋ" У МОРОВИЋУ

У Моровићу је осветљен мост "Драгиње Никшић" после 120. година постојања и 40. година од последње реконструкције.

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е
О ИМЕНОВАЊУ КОНТАКТ ОСОБА ЗА САРАДЊУ СА ЦИВИЛНИМ ДРУШТВОМ

Организације цивилног друштва окупљају грађане око питања која су у општем интересу и представљају најактивнији део заинтересоване јавности, у циљу обезбеђивања ефикасније примене новог правног оквира и унапређења међусекторске комуникације и сарадње, имајући у виду и потребу за изградњом системске сарадње органа управе и цивилног друштва у доношењу прописа и јавних политика начелник Општинске управе Шид дана 24. децембра 2019. године именовао је контакт особе за сарадњу са цивилним друштвом и то:

АСФАЛТИРАЊЕ УЛИЦЕ ВЕЉКА ПАУНОВИЋА

Заменик председника општине Шид Зоран Семеновић обишао је данас радове на изливању асфалта у наставку улице Вељка Пауновића у Шиду.

ДОДЕЛА ПАКЕТИЋА ШИД

У Спортској хали у Шиду организован је дочек Нове године за најмлађе. У склопу манифестације, коју су наступом улепшала деца из ОШ "Сремски фронт" Шид и глумци аматерског позоришта "Бранислав Нушић", подељени су пакетићи деци са територије града.

АЛЕКСАНДАР СЛАВУЈЕВИЋ НА ЕУФОНИЈИ

Александар Славујевић ученик ОМШ "Филип Вишњић" Шид из класе професора Љиљане Ђачанин учествовао је на Трећем Међународном зимском семинару хармонике "Еуфонија" у Новом Саду од 14. до 18. децембра 2019. године.

38. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ШИД

Буџет општине Шид за 2020. годину износиће 1.546.000.000 (словима: милијарду пет стотина четрдесет шест милиона) динара, одлучено је на Скупштини општини Шид. Нераспоређени приходи су 30.000.000 (словима: тридесет милиона) динара, док се у сталну буџетску резерву издваја 3.000.000 (словима: три милиона) динара. Укупно распоређени приходи су 1.513.000.000 (словима: милијарду пет стотина тринаест милиона динара). Из тих средстава биће реализовани пројекти као што су изградња амбуланте у Илинцима, фискултурне сале у Вишњићеву, наставак планираних радова на индустријској зони и отварање прве фабрике, комплетна реконструкција зграде МЗ Шид, изградња водоводних мрежа, поставка хоризонталне и вертикалне сигнализације на путевима, наставак реконструкције предшколских и школских установа, путева, мостова.

На основу члaна 96. став 3. Статута општине Шид (,,Сл. лист општинe Шид“ број: 1/19), Општинско веће општине Шид, на предлог Оштинске управе општине Шид, на седници одржаној дана 13.12.2019. године, донело је

ОДЛУКУ

О ОРГАНИЗОВАЊУ ЈАВНЕ РАСПРАВЕ О

НАЦРТУ ПЛАНА ЈАВНОГ ЗДРАВЉА ОПШТИНЕ ШИД ЗА ПЕРИОД 2020-2025.ГОДИНЕ

 

I

ОРГАНИЗУЈЕ СЕ Јавна расправа о Нацрту Плана јавног здравља општине Шид за период 2020-2025. године .

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости