Општина Шид

ПРИЈЕМ ЗА ДЕЈАНА ЈОКИЋА

У кабинету председника Општине Шид приређен је пријем за Дејана Јокића, члана победничког тима Србије у парастрељаштву. Екипно злато у гађању ваздушном пушком из лежећег става освојено на последњем Светском првенству у парастрељштву само је један у низу успеха Дејана Јокића из Јамене, нашег трофејног параолимпијца.

САЈАМ СТВАРАЛАШТВА СЕОСКИХ ЖЕНА ВОЈВОДИНЕ

Председник Покрајинске владе Игор Мировић отворио је традиционалну, 10. по реду, манифестацију под називом „Сајам стваралаштва сеоских жена Војводине“, која је ове године одржана у Новом Саду.

На основу Одлуке о давању у закуп пословног простора у јавној својини Општине Шид (“Сл.лист општинe Шид” бр. 7/18) Комисија за располагање непокретностима у својини општине Шид, дана 09.10.2018. године, расписује

ОГЛАС
о давању пословног простора у закуп

- Расписује се Оглас о давању у закуп пословног простора путем јавног надметања у Месној заједници Бикић До, улица Чапајева бр 25, а који се састоји од локала површине 54 м2, санитарног чвора и магацина са одговарајућом опремом.

На основу члана 3. Oдлуке о отуђењу непокретности (гаража) из јавне својине Општине Шид, у к.о. Шид, („Сл. Лист Општине Шид“, брoj 11/18) и члана 40. став 1. тачка 33. Статута општине Шид ( „Сл. Лист Општине Шид“, број 18/15-пречишћен текст), Скупштина општине Шид дана 11.10.2018. године,  расписује 

ОГЛАС

о отуђењу (гаража) из јавне својине Општине Шид,

  • Расписује се Оглас о отуђењу из јавне својине Општине Шид, непокретности (гаража) путем јавног надметања и то:

Фонд за пружање помоћи избеглим, прогнаним и расељеним лицима

Фонд за пружање помоћи избеглим, прогнаним и расељеним лицима расписао је Јавни позив за доделу једнократне помоћи ученицима средњих школа на територији АП Војводине.

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему